Fusie met Stichting Steun het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie

Op 13 juni 2017 is de fusieakte gepasseerd waarbij Stichting Geneesmiddelenonderzoek voor Kinderen met Kanker, Go4Children is gefuseerd met Stichting Steun het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie. Bij die fusie is Go4Children opgegaan in Stichting Steun het Prinses Máxima Centrum en heeft Stichting Steun het Prinses Máxima Centrum alles activiteiten van Go4Children overgenomen.

Sinds haar oprichting heeft Go4Children dankzij vele gulle giften van donateurs ruim € 3.000.000 kunnen bijdragen aan klinisch geneesmiddelenonderzoek bij kinderen met kanker. Hierdoor zullen meer kinderen met minder bijwerkingen kunnen genezen van deze verschrikkelijke ziekte.

De besturen van Stichting Steun het Prinses Máxima Centrum en Go4Children zijn ervan overtuigd dat de fusie ervoor zal zorgen dat met nog grotere focus meer gedaan kan worden ten einde te komen tot een 100% genezing van kanker bij kinderen.

Go4children dankt een iedere die de stichting sinds haar oprichting heeft ondersteund en hoopt dat al deze mensen een evenzo warm hart zullen toedragen aan Stichting Steun het Prinses Máxima Centrum.